Despre noi

Cu grija ne străduim să oferim clienților noștri numai produse naturale de calitate înaltă.

Echipa

Angajații companiei noastre sunt profesioniști cu experiența vastă, uniți de dragoste fața de propria afacere și de ideea de a produce producția sănătoasă de calitatea înaltă.

Avantajele noastre

Cîmpiile proprii

Abundența de soare, lumină și sol fertil ne permite să cultivăm legume naturale de calitate înaltă, cu un gust excelent și bogat. Pentru a obține legume ecologic pure, folosim tehnologii moderne de agricultură ecologică.

Echipament modern

Modernizarea echipamentului și a liniilor tehnologice face posibilă producția produselor de calitatea înaltă, păstrarea proprietăților benefice și gustului legumelor, precum și satisfacerea cerințelor crescute ale consumatorului.

Contactează-ne

Vă rugăm să completați câmpul
Vă rugăm să completați câmpul
Vă rugăm să completați câmpul
Vă rugăm să completați câmpul
Vă rugăm să completați câmpul

Acest site a fost elaborat cu asistența financiară a Suediei și Marii Britanii în cadrul proiectului ”Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului” (AdTrade) implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD). Conținutul acestui site este responsabilitatea exclusivă a autorului și nu reprezintă în mod necesar opiniile PNUD, Suediei sau a Marii Britanii.