Parteneriat

S.A. «Fabrica de conserve pentru copii » invită pentru colaborare partenerii locali și străini.

Program de parteneriat

Pentru noi, abordarea individuală a fiecărui client reprezintă un principiu de colaborare. Cu toți partenerii noștri construim relații de afaceri durabile şi reciproc avantajoase.  Dispunem de un sistem flexibil de reduceri si decontari reciproce, care va permite sa alegeti cel mai profitabil program de plati si livrari de produse finite.

Contactați-ne în orice mod convenabil pentru dvs și managerii noștri vă vor oferi informații detaliate cu privire la produsele noastre, la modalități de plată și livrare

Geografia vînzărilor

Efectuăm furnizarea producției pe întreg teritoriul al Republicii Moldova, precum și în mai multe țări străine. 

Romania, Ucraina, Rusia, Belarus, Bulgaria.

Unde ne aflăm

Locația convenabilă în apropierea drumurilor de importanța republicană dă posibilitatea ca fabrica să fie accesibilă pentru toate tipuri de autovehicule de mare tonaj.
Adresa noastră: Republica Moldova, or. Tiraspol, str. K. Zetkin 4, MD3300

Contactează-ne

Vă rugăm să completați câmpul
Vă rugăm să completați câmpul
Vă rugăm să completați câmpul
Vă rugăm să completați câmpul
Vă rugăm să completați câmpul

Acest site a fost elaborat cu asistența financiară a Suediei și Marii Britanii în cadrul proiectului ”Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului” (AdTrade) implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD). Conținutul acestui site este responsabilitatea exclusivă a autorului și nu reprezintă în mod necesar opiniile PNUD, Suediei sau a Marii Britanii.