Despre noi

Nr.1 în Moldova în exportul de legume congelate și conservate.
10 mii de tone de produse finite pe an.
2021 - a fost lansată marca comercială „Mr. Harvi”.

Istoria companiei

S.A.«Fabrica de conserve pentru copii » - este o întreprindere proprie cu istoria bogată, care a început în anul 1965.

De-a lungul anilor fabrica ocupa un loc de frunte în industrie, producînd milioane de conserve și sucuri pentru copii.  După prăbușirea URSS fabrica noastră a trecut prin încercările grele, dar totuși a reușit să păstreze tradițiile și chiar să obțină o viața nouă. Înercările grele ne-au făcut mai peternici: exeperiența și tradițiile fabricii au trecut la un nivel nou a calității și a managementului.

Astăzi S.A. «Fabrica de conserve pentru copii » - este o afacere de familie, care ține pasul cu vremea. În anul 2011 la întreprinderea a fost lansată o linie pentru producția de legume congelate rapid, cu o capacitate de pînă la 10 mii de tone pe an, începînd cu 2020 a fost introdusă tehnologia «no-till» cu scopul minimizării impactului asupra solulului

În anul 2021 noi am lansat un nou brand «Mr.Harvi», care include calitatea traditională și un aspect modern al producției noaste

În prezent S.A. «Fabrica de conserve pentru copii » - este una dintre cele mai mari fabrici din Republica Moldova cu baza proprie de producția de legume congelate rapid și conservate.

Coeziunea echipei noastre și aderarea la tradiții se reflectă în sloganul companiei noastre: „Legume sănătoase din mâini oneste”.

Cîmpiile proprii

În total avem peste 4 mii de hectare de teren, o treime dintre care sunt irigate.

Cu grija ne străduim să oferim clienților noștri numai produse naturale de calitate înaltă. Iată de ce pentru cultivarea legumelor noi folosim numai terenuri proprii.

Echipament modern

Modernizarea echipamentului și a liniilor tehnologice face posibilă producția produselor de calitatea înaltă, păstrarea proprietăților benefice și gustului legumelor, precum și satisfacerea cerințelor crescute ale consumatorului.

Sitemul No-till de prelucrare a solului

Sistemul de prelucrare  No-till, ce presupune utilizarea limitată a îngrășămintelor  și reducerea la minimum impactului asupra solulului, permite păstrarea biodiversității solului și ne apropie în mod semnificativ la cultivarea produsului ecologic.

Echipa unită

Angajații companiei noastre sunt profesioniști cu experiența vastă, uniți de dragoste fața de propria afacere și de ideea de a produce producția sănătoasă de calitatea înaltă.

Asigurarea calității

Sistemul de integrare verticală ne permite să asigurăm producția pe scară largă cu un ciclu complet. Noi controlăm taote etapele: începînd cu selecția semințelor și îngrășămintelor pînă la cultivarea, recoltarea și prelucrarea. De aceea noi garantăm calitatea stabilă și siguranța produsului nostru.

Noi în cifre

4.0

mii hectare

de pământ negru fertil

Nr.1

în exportul

de legume congelate și conservate în Moldova

10

mii de tone

de produse finite pe an

Echipa

Igor Dobran Fondator

Andrei Sadcovschi Fondator

Alexandru Baraghin Director General

Vera Martsevaia Tehnolog șef

Vasili Timotin Inginer sef

Roman Gura Inginer

Dumitru Criminschi Director comercial

Artiom Dobran Manager de dezvoltare

Iulia Lașenko Manager Activitate Economică Externă

Contactează-ne

Vă rugăm să completați câmpul
Vă rugăm să completați câmpul
Vă rugăm să completați câmpul
Vă rugăm să completați câmpul
Vă rugăm să completați câmpul

Acest site a fost elaborat cu asistența financiară a Suediei și Marii Britanii în cadrul proiectului ”Dezvoltarea capacităților de export pe malurile Nistrului” (AdTrade) implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD). Conținutul acestui site este responsabilitatea exclusivă a autorului și nu reprezintă în mod necesar opiniile PNUD, Suediei sau a Marii Britanii.